Anvisningar för sponsorer

Fint att du tänker anmäla dig som lässponsor för en elev som är viktig för dig!

Läskunnighetskampanjen Läs och ge läskunnighet för skolor uppmuntrar finländska barn och unga att läsa och ger dem samtidigt praktisk erfarenhet av global solidaritet.

Kampanjen går ut på att finländska barn läser böcker och barnens sponsorer betalar ett avtalat belopp för varje läst bok. Med intäkterna från kampanjen stöds läs- och skrivkunnighet hos barn i västra Nepal.

Sponsorkortet

Fyll i det elektroniska sponsorkortet nedan så stöder du barnet att nå sitt mål för läsandet!

Sponsorkortet

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Inbetalningen

När eleven har läst de på förhand avtalade böckerna kan du betala det överenskomna beloppet per bok i vår webbutik via skyddad anslutning på sidan för engångsgåvor. Välj i rullgardinsmenyn kampanjen Läs och ge läskunnighet och skriv i meddelanderutan namnet på elevens skola.

Om det inte är möjligt att göra inbetalningen denna väg kan du betala in beloppet till Interpedias konto FI32 2452 3800 0003 69. Skriv som meddelande Läskunnighetskampanjen och namnet på skolan som eleven du sponsorerar går i. I motsats till vad som står på sponsorkortet behöver du inte ett referensnummer.

Tack för att du stöder elevernas läsande i Finland och Nepal! Läs mer om vad de insamlade medlen används för i västra Nepal.

Frågor?

Vi hjälper gärna vid problem. Ta kontakt kummi@interpedia.fi.

Läs mer

nepalilainen lapsi, jolla on sininen pipo

Bli fadder

Vi arbetar för en bra barndom i Bangladesh, Colombia, Etiopien, Indien, Nepal, Sydafrika och Thailand.

Bli fadder