Hienoa, että olet ilmoittautumassa sinulle tutun oppilaan lukusponsoriksi! Lue ja lahjoita lukutaito -kampanja kouluille kannustaa suomalaisia lapsia ja nuoria lukemaan ja antaa heille samalla käytännön kokemuksen globaalin yhteisvastuun toteuttamisesta.

Kampanjassa suomalaiset lapset lukevat kirjoja, ja heidän sponsorinsa maksaa kampanjalle sovitun summan per luettu kirja. Kampanjan tuotoilla tuetaan lasten luku- ja kirjoitustaitoa Länsi-Nepalissa.

Sponsorikortti

Täytä alla oleva sähköinen sponsorikortti, niin olet tukemassa sinulle tärkeää lasta lukutavoitteen saavuttamisessa! Jos haluat tulostaa sponsorikortin, avaa tulostukseen sopiva versio tästä (pdf, 1 sivu)

Sponsorikortti

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lahjoituksen tekeminen

Kun oppilas on lukenut sovitut kirjat, maksa sovittu summa per kirja suojatulla yhteydellä verkkokauppamme kertalahjoitus-sivulla (linkki avautuu uudelle välilehdelle). Valitse alasvetovalikosta Lue ja lahjoita lukutaito -kampanja ja kirjoita lisätietoihin oppilaan koulun nimi.

Jos lahjoittaminen ei ole tätä kautta mahdollista, voit tehdä lahjoituksen Interpedian tilille FI32 2452 3800 0003 69. Kirjoita viestiksi Lukutaitokampanja ja  sponsoroimasi lapsen koulun nimi. Toisin kuin sponsorikortissa lukee, et tarvitse viitenumeroa.

Kiitos tuestasi oppilaiden lukemisen edistämiseksi Suomessa ja Nepalissa! Lue lisää siitä, mihin kerätyt tuotot käytetään Länsi-Nepalissa.

Kysyttävää?

Autamme mielellämme ongelmatilanteissa. Ota yhteydettä kummi@interpedia.fi.

Lue lisää

nepalilainen lapsi, jolla on sininen pipo

Tule kummiksi

Kummina muutat kummilapsen elämän ja mahdollistat koulunkäynnin, turvallisen lapsuuden sekä perheelle riittävän toimeentulon. Tukesi hyödyttää koko yhteisöä ja saat säännöllisesti kuulumisia kummilapseltasi.

Ryhdy kummiksi