Kehitysyhteistyö Kouluille ja kasvattajille Päivätyökeräys kouluille

Päivätyökeräys kouluille

Päivätyökeräys eli taksvärkki on helppo tapa harjoitella käytännön tasolla globaalin yhteisvastuun toteuttamista. Interpedian kehitysyhteistyö tukee lasten oikeuksia ja koulutusta seitsemässä maassa.

Oppilaat osallistuvat päivätyökeräykseen tekemällä päivän töitä yrityksessä, yhdistyksessä tai kotona ja lahjoittavat työstä saadun palkkion Interpedian keräyskohteelle. Päivätyökeräyksen voi järjestää yksittäisenä tapahtumana tai yhdistää osana teemapäivää tai ilmiöviikkoa.

Järjestä päivätyökeräys 2024

  • Valitse halutessasi keräyskohde
  • Suunnittele päivätyökeräys itse tai pyydä apua Interpedialta
  • Ilmoita koulusi tai luokkasi mukaan alla olevalla lomakkeella
  • Saat meiltä vielä lisätietoa sähköpostitse
  • Päivätyön suositushinta on 15 €
  • Keräyspäivän voitte valita itse

Autamme mielellämme päivätyökeräyksen suunnittelussa. Ole yhteydessä kummi@interpedia.fi tai 040 860 9264 (ma-pe 10−15).

Nepalilainen lapsi haaveilee tulevaisuudesta. Päivätyökeräys auttaa.

Yhdistä päivätyökeräys osaksi ilmiöpohjaista oppimista

Globaalikasvatuksen materiaalipankistamme löydät valmiita oppimateriaalikokonaisuuksia lapsen oikeuksiin liittyvistä teemoista. Materiaalit sopivat etenkin laaja-alaisen osaamisen tavoitteiden L2 ja L7 välineiksi.

Alakoululaisille on kaksi oppikokonaisuutta ja yläkoululaisille, lukioille ja toisen asteen oppilaille yksi oppikokonaisuus. Kaikissa on useita lyhyitä harjoituksia, joista voit koostaa oppitunnille sopivan kokonaisuuden.

Autamme mielellämme oppituntien suunnittelussa.

Ilmoittautuminen päivätyökeräykseen

"*" näyttää pakolliset kentät

Osoite*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

nepalilainen lapsi, jolla on sininen pipo

Tule kummiksi

Kummina muutat kummilapsen elämän ja mahdollistat koulunkäynnin, turvallisen lapsuuden sekä perheelle riittävän toimeentulon. Tukesi hyödyttää koko yhteisöä ja saat säännöllisesti kuulumisia kummilapseltasi.

Ryhdy kummiksi