Lahjoita Merkkipäivälahjoitus

Merkkipäivälahjoitus

Kerää varoja Interpedian työhön lapsen oikeuksien toteutumiseksi tai tee itse lahjoitus ystäväsi merkkipäivän kunniaksi. Merkkipäivälahjoitus on kaunis tapa tukea haavoittuvassa asemassa olevia lapsia Interpedian kumppanimaissa.

Kerää varoja Interpedialle omana merkkipäivänäsi

1) Varainkeruukampanja Facebookissa

Helpoin tapa kerätä varoja on aloittaa varainkeruukampanja Facebookissa. Tietokoneella Varainkeruukampanja -painike on Facebookin etusivusi vasemmassa laidassa, matkapuhelimessa päävalikon alla.

Valitse Kerää varoja voittoa tavoittelemattomalle järjestölle -kohdasta Interpedia ja seuraa sivujen ohjeita. Voit halutessasi kirjoittaa oman kampanjatekstin ja valita kampanjakuvan. Facebook toimittaa keräämäsi rahat lyhentämättöminä Interpedialle.

2) Pyydä lahjaksi eettisiä lahjoja Interpedian lahjakaupasta

Toinen helppo tapa vastaanottaa merkkipäivälahjoitus on pyytää lahjan antajia ostamaan eettinen lahja Interpedian lahjakaupasta. Lahjoittaja saa ladattua kiitoskortin saman tien ja voi lähettää tai tulostaa sen sinulle.

3) Pyydä lahjoitukset Interpedian verkkosivujen kautta

Pyydä lahjan antavia tekemään lahjoitus kertalahjoitus-sivulla (linkki avautuu uudelle välilehdelle).

Pyydä lahjan antajia valitsemaan Teen merkkipäivälahjoituksen -kohta alasvetovalikosta, kirjoittamaan lisätietoja-kohtaan sinun nimesi tai muu valitsemasi tunniste, jolla löydämme suoritukset pankkitililtämme.

Jos olet valinnut kohteen etukäteen, pyydä ystäviäsi valitsemaan toisesta alasvetovalikosta Joku muu on jo määritellyt kohteen -kohta.

4) Pyydä tekemään lahjoitus suoraan pankkitilille

Jos lahjoittaminen ei ole mahdollista verkkopankin kautta, pyydä lahjan antajia tekemään lahjoitukset Interpedian tilille FI76 5780 3820 0720 63. Pyydä heitä kirjoittamaan lisätietoja -kohtaan kertalahjoitus ja oma nimesi tai muu valitsemasi tunniste, jolla löydämme suoritukset pankkitilitämme.

Etiopialainen koulutyttö istuu luokassa kynä kädessä. Merkkipäivälahjoitus tukee lapsen oikeutta koulutukseen.
Kuva: Vesa Laitinen

Halutessasi voit itse tehdä kertalahjoituksen

1) Anna lahjaksi eettinen lahja Interpedian lahjakaupasta

Helpoin tapa tehdä lahjoitus sinulle tärkeän ihmisen merkkipäivän kunniaksi on ostaa eettinen lahja Interpedian lahjakaupasta. Saat ladattua kiitoskortin saman tien.

2) Tee lahjoitus Interpedian verkkosivujen kautta

Tee lahjoitus kertalahjoitus-sivulla (linkki avautuu uudelle välilehdelle). Valitse Teen merkkipäivälahjoituksen -kohta alasvetovalikosta, kirjoita lisätietoja -kohtaan haluamasi teksti mainiten päivänsankarin nimi ja toisesta alasvetovalikosta haluamasi kohde, johon haluat varat ohjata.

3) Tee lahjoitus suoraan Interpedian tilille

Jos lahjoittaminen ei ole verkkosivujen kautta mahdollista, voit tehdä lahjoituksen Interpedian tilille FI32 2452 3800 0003 69. Kirjoita viestiksi kertalahjoitus ja päivänsankarin nimi.

4) Lahjoita MobilePaylla

Lahjoita haluamasi summa MobilePaylla numeroon 97717.

Kysyttävää?

Lisätietoja merkkipäivälahjoituksesta saat osoitteesta kummi@interpedia.fi  tai puhelimitse 040 860 9264 (arkisin 10-15)

Kiitos jo etukäteen merkkipäivälahjoituksestasi!

nepalilainen lapsi, jolla on sininen pipo

Tule kummiksi

Kummina muutat kummilapsen elämän ja mahdollistat koulunkäynnin, turvallisen lapsuuden sekä perheelle riittävän toimeentulon. Tukesi hyödyttää koko yhteisöä ja saat säännöllisesti kuulumisia kummilapseltasi.

Ryhdy kummiksi