Kehitysyhteistyö Vapaaehtoistyö Nepalissa

Vapaaehtoistyö Nepalissa

Etsimme vapaaehtoistyöntekijöitä Nepaliin vuosille 2024 ja 2025.

Kiinnostaako vapaaehtoistyö Nepalissa?

Vapaaehtoistyö Nepalissa tarjoaa henkilökohtaisen ikkunan kehityskysymyksiin, kehittyvän maan arkeen ja kansalaisjärjestöjen maailmaan.

Interpedia tarjoaa motivoituneille vapaaehtoisille mahdollisuuden lähteä Nepaliin vapaaehtoistöihin edistämään Interpedian ja kumppanijärjestöjen tekemää työtä, kartuttamaan työkokemusta ja hankkimaan uusia kokemuksia.

Interpedialla ja Nepalin kumppanijärjestöillä on pitkä kokemus vapaaehtoistyöntekijöistä. Vapaaehtoisohjelman tavoitteena on vahvistaa kumppanijärjestöjen työtä sekä organisatorista oppimista.

Vapaaehtoiset toimivat linkkinä yhteistyökumppaneiden välillä ja hyödyttävät molempien työtä. Vapaaehtoistyö Nepalissa sisältää myös tiedotusta ja materiaalin tuottamista Suomessa tehtävään viestintään.

Mitä vapaaehtoiselta vaaditaan?

Voit hakea vapaaehtoiseksi, jos olet:

  • vähintään 22-vuotias
  • oma-aloitteinen ja joustava
  • kiinnostunut työskentelemään lasten oikeuksien ja koulutuksen tai lastensuojelun parissa nepalilaisessa kansalaisjärjestössä
  • valmis työskentelemään Nepalissa noin 2-5 kuukautta

Ohjelmaan osallistumisesta ei peritä maksua, mutta vapaaehtoinen maksaa itse kaikki kulunsa. Vapaaehtoistyötä harkitessa on hyvä ottaa huomioon ainakin seuraavat kulut: lennot, majoitus, viisumi, rokotukset ja lääkkeet, ruokakulut ja vakuutus.

Interpedia järjestää vapaaehtoisille tapaamisia ja perehdytyksen ennen lähtöä.

Näin haet paikkaa

Hae paikkaa täyttämällä englanninkielinen hakulomake. Interpedia päättää yhdessä Nepalin kumppanijärjestön kanssa valittavista vapaaehtoisista.

Lisätietoja antaa Interpedian hankekoordinaattori Maria Autio, maria.autio@interpedia.fi

Vapaaehtoiskohteet Nepalissa

Interpedia tekee Nepalissa yhteistyötä kolmen eri kumppanijärjestön kanssa.

Nuori kuvaa lapsijoukkoa Nepalissa
nepalilainen lapsi, jolla on sininen pipo

Tule kummiksi

Kummina muutat kummilapsen elämän ja mahdollistat koulunkäynnin, turvallisen lapsuuden sekä perheelle riittävän toimeentulon. Tukesi hyödyttää koko yhteisöä ja saat säännöllisesti kuulumisia kummilapseltasi.

Ryhdy kummiksi