Abban johtajat Euroopan-vierailulla

Eteläafrikkalaisen yhteistyökumppanimme Abba Adoptionsin johtajat Katinka Pieterse ja Rene Ferreira olivat viime viikolla työmatkalla Suomessa. Pieterse ja Ferreira tapasivat keskiviikkona toimistollamme Interpedian työntekijöiden lisäksi myös yhteistyökumppaninsa Hollannista, Norjasta, Ruotsista ja Saksasta. Tapaaminen on hyvä esimerkki eurooppalaisten adoptiojärjestöjen tiivistyneestä yhteistyöstä. Monet vieraista totesivatkin, että on todella hyödyllistä tavata, pohtia yhteisiä asioita ja saada kuulla toisten kokemuksia.

”Olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että tehokkaiden Abba-neuvotteluiden lisäksi saimme mahdollisuuden jakaa kokemuksiamme myös eurooppalaisten kollegojemme kanssa”, vahvistaa Interpedian toiminnanjohtaja Anja Ojuva. ”Abba on meille hyvä kumppani ja yhteistyömme on erittäin toimivaa”, hän lisää.

Abban johtajat ja heidän eurooppalaiset kumppaninsa. Rene Ferreira kuvassa toinen oikealta ja Katinka Pieterse viides oikealta.

Abban johtajat yhteiskuvassa eurooppalaisten kumppanijärjestöjen edustajien kanssa. Rene Ferreira kuvassa toinen oikealta ja Katinka Pieterse viides oikealta.