Globaalikasvatuksen materiaalipankki

Tervetuloa Interpedian globaalikasvatusmateriaalien pankkiin! Sivuiltamme löydät valmiita oppimateriaalikokonaisuuksia ja videoita lapsen oikeuksiin liittyvistä teemoista. Materiaalit sopivat etenkin laaja-alaisen oppimisen tavoitteiden L2 ja L7 välineiksi.

Alakoululaisille on kaksi oppikokonaisuutta ja yläkoululaisille ja toisen asteen oppilaille yksi oppikokonaisuus. Kaikissa on useita lyhyitä harjoituksia, joista voit koostaa oppitunnille sopivan kokonaisuuden. Lisäksi vuosien 2021 & 2022 aikana on tulossa materiaaleja varhaiskasvatusikäisille, päiväkoteihin ja esikouluihin.

 

Autamme mielellämme oppituntien suunnittelussa ja voimme mahdollisuuksien mukaan tulla kouluvierailulle. Ole yhteydessä kummi@interpedia.fi tai 09 2727 0630 (ma-pe 10−15).

3 tapaa osallistua koulujen globaaliin yhteisvastuuseen

Koulu maailmaa muuttamaan – verkkomateriaalit

Kansalaisjärjestöjen yhdessä tuottamaan Koulu maailmaa muuttamaan -hankkeen teemoina ovat mm. moninaisuus ja yhdenvertaisuus, ihmisoikeudet, lapsen oikeudet sekä kestävä kehitys. Ilmaiset verkkomateriaalit tarjoavat vinkkejä ja pedagogisia välineitä opettajille uuden opetussuunnitelman mukaiseen globaalikasvatukseen.

Käytitkö materiaalejamme?

Miten materiaalit toimivat? Minkälaisen vastaanoton ne saivat oppilailta?

Lähetä palautetta nimettömästi tai suoraan kummi@interpedia.fi!