Tapahtumat Pikkusisarusta hakemassa -info

Pikkusisarusta hakemassa -info

10.11.2023
16:00 - 18:00

Tervetuloa koko perheen yhteiseen infoon adoptiohakumatkasta Interpedian toimistolle perjantaina 10.11.2023 klo 16.00-18.00. Info on suunniteltu Interpedian kautta hakemuksensa kohdemaahan lähettäneille perheille, joissa on jo lapsia. Lapsille on järjestetty osittain omaa ohjelmaa. Infoon voi hyvin osallistua myös ilman lapsia.

Infossa käydään läpi erityyppisiä hakumatkoja ja niihin liittyviä kokemuksia erityisesti perheessä jo olevan adoptoidun tai biologisen lapsen näkökulmasta. Mitä hakumatkalla tulee ottaa huomioon, jos perheessä on jo yksi tai useampia sisaruksia? Millaisia tuntemuksia ja reaktioita lapsessa voi herätä, jos uuden sisaruksen hakumatka suuntautuu samaan maahan, jossa itse on syntynyt?

Ilmoittaudu infoon alla olevalla lomakkeella viimeistään 8.11.2023. Ilmoitathan esteen sattuessa: adoptio@interpedia.fi.

Ilmoittautuminen adoptiotilaisuuteen

Lomakkeen tiedot tallennetaan tilaisuuteen liittyvää viestintää varten (mahd. peruutus tms.) sekä tilastointitarkoituksiin, jolloin henkilötiedot anonymisoidaan viimeistään kuluvan vuoden lopussa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Perheenjäsenten ei tarvitse ilmoittautua erikseen
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.