Tapahtumat Miltä tuntuu tehdä juurimatka?

Miltä tuntuu tehdä juurimatka?

19.3.2024
17:00 - 19:00

Oletko pohtinut juurimatkalle lähtemistä? Miten juurimatka eroaa tavallisesta turistimatkasta? Millainen kokemus matka synnyinmaahan voi olla adoptoidulle? Miten voin adoptiovanhempana tukea lastani juurimatkapohdinnoissa?

Pelastakaa Lapset, Interpedia ja Helsingin kaupungin adoptiotyöryhmä järjestävät 19.3.2024 klo 17.00–19.00 webinaarin aiheesta ”Miltä tuntuu tehdä juurimatka?” Webinaarissa puhuvat sosiaalityöntekijät Heli Ihatsu, Sanna Alanko ja Saara Leinonen sekä juurimatkan tehneet kokemusasiantuntijat.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita juurimatkan jo tehneet tai sitä suunnittelevat adoptoidut ja adoptioperheet, adoptiolasta odottavat ja aivan kaikki, joita aihe kiinnostaa.

Info järjestetään etäyhteyden (Teams) välityksellä tiistaina 19.3.2024 klo 17.00–19:00.

Lähetämme  liittymisohjeet ja Teams-linkin kaikille infoon ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista esittää jo etukäteen kysymyksiä, joihin pyrimme vastamaan infon aikana. Lisäksi infon aikana voi esittää kysymyksiä chatin tai mikrofonin kautta niin, että kaikki osallistujat kuulevat kysymykset. Teamsiin kirjaudutaan pelkällä etunimellä tai nimimerkillä, jolloin infoon osallistuvien tiedot eivät tule muiden osallistujien tietoon.

Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella 15.3.2024 mennessä.