Tapahtumat Landys Roimolan työpajat adoptoiduille

Landys Roimolan työpajat adoptoiduille

8.5.2024

Taiteilija Landys Roimola kutsuu adoptoidut kouluikäiset, nuoret ja aikuiset osallistumaan teokseensa, jossa pohditaan kodin merkityksiä kahden maan välissä kasvaneelle. Koti on paljon enemmän kuin fyysinen paikka, se merkitsee turvaa, rauhaa, kulttuurista yhteenkuuluvuutta ja tilaa jossa ihminen on juuri sopiva juuri sellaisena kuin hän on. 

Osallistumista varten ei tarvitse mitään erityisiä taitoja, ainoastaan avointa mieltä pohtimaan kodin merkitystä. Landys on mukana kaikissa työpajoissa auttamassa kaikissa vaiheissa. Lisäksi paikalla ovat Interpedian jälkipalvelun työntekijät.

Landys Roimola on Kolumbiasta Suomeen adoptoitu taiteilija joka työskentelee tällä hetkellä poliittiseen maiseman, toiseuden, unien ja adoptoitujen identiteetin teemojen parissa. Viime vuosien aikana hän on aloittanut taiteellisen uransa myös Kolumbiassa, jossa taiteilijan kymmenvuotinen taistelu luonnon puolesta sai vihdoin kohteensa; adoptoituna Roimola ymmärtää, ettei hän ehkä koskaan kuulu täysin mihinkään valtioon, mutta hän voi kasvattaa juurensa syvälle maahan. 

Työpajoja järjestetään neljä:

  • 8.5. Helsingin Kalliossa Post Barissa klo 16–19
  • 10.5. Raaseporissa Karisfornia rush tapahtuman yhteydessä klo 9–12 
  • 17.5. Helsingin Kalliossa Post Barissa klo 16–19
  • 25.5 Helsingin Kalliossa Post Barissa klo 12–15

Voit osallistua mihin tahansa työpajaan vapaasti ilmoitetun kellonajan sisällä. Post Barin työpaja on yksityistilaisuus eli myös alaikäiset voivat osallistua. Myös adoptiovanhemmat ovat tervetulleita tilaisuuteen lasten mukana.

Lisätietoja: landys.roimola@gmail.com ja jalkipalvelu@interpedia.fi

Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautuminen taidetyöpajoihin

Lomakkeen tiedot tallennetaan tilaisuuteen liittyvää viestintää varten (mahd. peruutus tms.) sekä tilastointitarkoituksiin, jolloin henkilötiedot anonymisoidaan viimeistään kuluvan vuoden lopussa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Tarvitsemme sähköpostiosoitteen webinaarilinkin lähetystä varten
Työpaja, johon haluan osallistua
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.