Tapahtumat Kansainvälinen adoptio ja Interpedian kohdemaat

Kansainvälinen adoptio ja Interpedian kohdemaat

3.9.2024
16:00 - 18:30

Pohditko adoptioprosessin aloittamista? Odotatko adoptioneuvonnan alkua tai oletko parhaillaan adoptioneuvonnassa? Pohditko sopivaa kohdemaata? Mietitkö, miten adoptioprosessi menee eri kohdemaissa? Millaisia edellytyksiä adoptiohakijoilta toivotaan eri kohdemaissa? Mitä kannattaa ottaa huomioon kohdemaata valitessa?

Tervetuloa tutustumaan Interpedian adoptiopalveluun ja kohdemaihin!

Info jakautuu kahteen osioon. Ensimmäisen osion (klo 16-17:15) aikana käydään läpi adoptioprosessin perusasiat, toisen osion (klo 17:20-18:30) aikana kohdemaat.

Info järjestetään Cisco Webex Meetings -etäyhteyden välityksellä tiistaina 3.9.2024 klo 16-18:30. Lähetämme liittymisohjeet ja -linkin Webexiin kaikille infoon ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista esittää jo etukäteen kysymyksiä, joihin pyrimme vastamaan infon aikana. Lisäksi infon aikana on mahdollista esittää kysymyksiä chatin tai mikrofonin kautta niin, että kaikki osallistujat kuulevat kysymykset. Webexiin  kirjaudutaan pelkällä etunimellä tai nimimerkillä, jolloin infoon osallistuvien tiedot eivät tule muiden osallistujien tietoon.

Tilaisuus on tarkoitettu adoptiota pohtiville sekä adoptionhakijoille, jotka ovat adoptioneuvonnassa ja parhaillaan pohtivat palvelunantajan valintaa. Info sopii myös juuri adoptioluvan saaneille, jotka ovat valitsemassa kohdemaata. Myös kohdemaan vaihtoa harkitsevat hakijat ovat tervetulleita päivittämään tietonsa eri maista ja kohteista.

Ilmoittautumiset 1.9.2024 mennessä alla olevalla lomakkeella. Tiedustelut adoptio@interpedia.fi, puh. 040 860 9264.