Kuukauden ruoat päiväkotilapselle, Etiopia

12,00

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lahjoita kuukauden ruoat päiväkotilapselle Etiopiassa!

Tällä lahjalla yksi päiväkodin lapsi saa lämpimän lounaan ja välipalan joka arkipäivä kuukauden ajan. Ruoka auttaa lasta jaksamaan, oppimaan, kasvamaan ja pysymään terveenä. Päiväkodissa tarjottava ruoka on ravinteikasta perusruokaa, joka ostetaan köyhien yksinhuoltajien perustamalta osuuskunnalta. Näin tuetaan myös vähävaraisten naisten toimeentuloa. Ruokailu järjestetään kustannustehokkaasti: lasten äidit tulevat vuorotellen kerran kuussa päiväkodille auttamaan ruokailun järjestämisessä.

Etiopiassa ei ole tarjolla päivähoitopalveluita vähävaraisille ja monet köyhät yksinhuoltajat joutuvat jättämään pienet lapsensa turvattomiin oloihin työpäivän ajaksi. Työpäivät matkoineen ovat pitkiä ja lapset jäävät hoitoon naapureille, vanhuksille tai vanhemmille sisaruksille, jotka joutuvat tinkimään omasta koulunkäynnistään nuorempia hoitaakseen.

Interpedian yhteistyökumppani Maedot tarjoaa syrjäytymisvaarassa oleville lapsille turvallisen, ikäryhmälle sopivan ja oppimista tukevan kasvuympäristön kahdessa eri päiväkodissa Addis Abeban Keteman alueella ja Wolison pikkukaupungissa. Kouluttamattomien vanhempien lapsille varhaiskasvatukseen osallistuminen antaa aikanaan myös paremmat eväät koulun aloittamiseen ja koulussa pysymiseen.

Tilattuanne tuotteen voitte tulostaa kiitoskortin alta tai vaihtoehtoisesti kirjoittaa tilauksen kommenttikenttään, mikäli haluatte kortin postitse.

Tulostettava/ladattava kiitoskortti

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi tai kummiksi!

Lue lisää Interpedian kehitysyhteistyöstä ja kummitoiminnasta Etiopiassa