Merkkipäivälahjoitus

kummilapsi Nepal

Merkkipäivälahjoitus on kaunis tapa tukea haavoittuvassa asemassa olevia lapsia Interpedian kumppanimaissa. Tee ystävillesi toive lahjoittaa Interpedialle merkkipäiväsi kunniaksi tai tee lahjoitus ystäväsi merkkipäivän kunniaksi.

Merkkipäivälahjoituksen tekemiseen on eri vaihtoehtoja:

Eettiset lahjat Interpedian lahjakaupasta

Helpoin tapa tehdä tai vastaanottaa merkkipäivälahjoitus on ostaa tai pyytää lahjan antajia ostamaan eettinen lahja Interpedian lahjakaupasta. Saat ladattua kiitoskortin saman tien.

Halutessasi itse tehdä kertalahjoituksen

Tee lahjoitus kertalahjoitus-sivulla (linkki avautuu uudelle välilehdelle). Valitse alasvetovalikosta haluamasi kohde ja kirjoita lisätietoja -kohtaan haluamasi teksti mainiten päivänsankarin nimen.

Jos lahjoittaminen ei ole tätä kautta mahdollista, voit tehdä lahjoituksen Interpedian tilille FI32 2452 3800 0003 69. Kirjoita viestiksi kertalahjoitus ja päivänsankarin nimi.

Halutessasi kerätä varoja Interpedialle omana merkkipäivänäsi

Pyydä lahjan antavia tekemään lahjoitus kertalahjoitus-sivulla (linkki avautuu uudelle välilehdelle). Kerro lahjan antajille valitsemasi kohde ja pyydä heitä kirjoittamaan lisätietoja -kohtaan kertalahjoitus ja oma nimesi tai muu tunniste, jolla löydämme suoritukset pankkitilitämme.

Jos lahjoittaminen ei ole tätä kautta mahdollista, voit pyytää lahjan antajia tekemään lahjoituksen Interpedian tilille FI32 2452 3800 0003 69. Pyydä heitä kirjoittamaan lisätietoja -kohtaan kertalahjoitus ja oma nimesi tai muu tunniste, jolla löydämme suoritukset pankkitilitämme.

Kysyttävää?

Lisätietoja merkkipäivälahjoituksesta saat osoitteesta kummi@interpedia.fi  tai puhelimitse 09 2727 0630 (ma-pe klo 10-15).