Merkkipäivälahjoitus

kummilapsi Nepal

Merkkipäivälahjoitus on kaunis tapa tukea haavoittuvassa asemassa olevia lapsia Interpedian kumppanimaissa. Kerää varoja Interpedian työhön lapsen oikeuksien toteutumiseksi tai tee itse lahjoitus ystäväsi merkkipäivän kunniaksi.

Halutessasi kerätä varoja Interpedialle omana merkkipäivänäsi

Jos haluat kerätä varoja Interpedian hyväksi omana merkkipäivänäsi, käytettävisssäsi on neljä helppoa tapaa:

1) Varainkeruukampanja Facebookissa

Helpoin tapa kerätä varoja Interpedialle on aloittaa varainkeruukampanja Facebookissa. Tietokoneella Varainkeruukampanja- painike on Facebookin etusivusi vasemmassa laidassa, matkapuhelimessa päävalikon alla. Valitse Kerää varoja voittoa tavoittelemattomalle järjestölle- kohdasta Interpedia ja seuraa sivujen ohjeita. Voit itse halutessasi kirjoittaa oman kampanjatekstin ja valita kampanjakuvan. Facebook toimittaa keräämäsi rahat lyhentämättöminä Interpedialle.

2) Pyydä lahjaksi eettisiä lahjoja Interpedian lahjakaupasta

Toinen helppo tapa vastaanottaa merkkipäivälahjoitus on pyytää lahjan antajia ostamaan eettinen lahja Interpedian lahjakaupasta. Lahjoittaja saa ladattua kiitoskortin saman tien ja voi lähettää tai tulostaa sen sinulle.

3) Pyydä lahjoitukset Interpedian verkkosivujen kautta

Pyydä lahjan antavia tekemään lahjoitus kertalahjoitus-sivulla (linkki avautuu uudelle välilehdelle). Pyydä lahjan antajia valitsemaan Teen merkkipäivälahjoituksen -kohta alasvetovalikosta, kirjoittamaan lisätietoja-kohtaan sinun nimesi tai muu valitsemasi tunniste, jolla löydämme suoritukset pankkitililtämme. Jos olet valinnut kohteen etukäteen, pyydä ystäviäsi valitsemaan toisesta alasvetovalikostaJoku muu on jo määritellyt kohteen -kohta.

4) Pyydä tekemään lahjoitus suoraan pankkitilille

Jos lahjoittaminen ei ole mahdollista verkkopankin kautta, pyydä lahjan antajia tekemään lahjoitukset Interpedian tilille FI32 2452 3800 0003 69. Pyydä heitä kirjoittamaan lisätietoja -kohtaan kertalahjoitus ja oma nimesi tai muu valitsemasi tunniste, jolla löydämme suoritukset pankkitilitämme.

Halutessasi itse tehdä kertalahjoituksen

Merkkipäivälahjoituksen tekemiseen on kolme eri vaihtoehtoa:

1) Anna lahjaksi eettinen lahja Interpedian lahjakaupasta

Helpoin tapa tehdä lahjoitus sinulle tärkeän ihmisen merkkipäivän kunniaksi on ostaa eettinen lahja Interpedian lahjakaupasta. Saat ladattua kiitoskortin saman tien.

2) Tee lahjoitus Interpedian verkkosivujen kautta

Tee lahjoitus kertalahjoitus-sivulla (linkki avautuu uudelle välilehdelle). Valitse Teen merkkipäivälahjoituksen -kohta alasvetovalikosta, kirjoita lisätietoja -kohtaan haluamasi teksti mainiten päivänsankarin nimi ja toisesta alasvetovalikosta haluamasi kohde, johon haluat varat ohjata.

3) Tee lahjoitus suoraan Interpedian tilille

Jos lahjoittaminen ei ole verkkosivujen kautta mahdollista, voit tehdä lahjoituksen Interpedian tilille FI32 2452 3800 0003 69. Kirjoita viestiksi kertalahjoitus ja päivänsankarin nimi.

Kysyttävää?

Lisätietoja merkkipäivälahjoituksesta saat osoitteesta kummi@interpedia.fi  tai puhelimitse 09 2727 0630 (ma-pe klo 10-15). Kiitos jo etukäteen merkkipäivälahjoituksestasi!