Evenemang Kuinka kokoan hyvän adoptiohakemuksen? (på finska)

Kuinka kokoan hyvän adoptiohakemuksen? (på finska)

24.5.2022
16:00 - 18:00

Tervetuloa infotilaisuuteen, joka on tarkoitettu adoptiohakemusta kokoaville tai kokoamisvuoroaan odottaville Interpedian asiakkaille.

Infossa saatte vinkkejä muun muassa valokuvien ottamiseen, henkilökohtaisten kirjeiden kirjoittamiseen, tausta- ja terveystietolomakkeen täyttämiseen sekä oikeanlaisten asiakirjojen kokoamiseen. Käsittelemme hakemuksia sekä yleisellä tasolla että maakohtaisesti.

Info järjestetään Cisco Webex Meetings -etäyhteyden välityksellä tiistaina 24.5.2022 klo 16-18:00. Lähetämme liittymisohjeet ja -linkin Webexiin kaikille infoon ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista esittää jo etukäteen kysymyksiä, joihin pyrimme vastamaan infon aikana. Lisäksi infon aikana on mahdollista esittää kysymyksiä chatin tai mikrofonin kautta niin, että kaikki osallistujat kuulevat kysymykset. Webexiin  kirjaudutaan pelkällä etunimellä tai nimimerkillä, jolloin infoon osallistuvien tiedot eivät tule muiden osallistujien tietoon.

Ilmoittautumiset 22.5.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella. Tiedustelut adoptio(at)interpedia.fi, puh. (09) 2727 060.