Evenemang Adoptionsinfo på svenska

Adoptionsinfo på svenska

29.2.2024
16:00 - 17:30

Torsdag 29.2.2024 kl.16-17:30 via Cisco Webex Meetings.

Funderar du på att påbörja en adoptionsprocess eller har du redan börjat adoptionsrådgivningen? Är du i det skedet att du ska välja kontaktland? Funderar du på hur situationen i Interpedias olika kontakländer ser ut just nu?

Infon passar dem som är i början av adoptionsprocessen och dem som redan påbörjat processen och är intresserade av aktuella nyheter om Interpedias kontaktländer.

Vi skickar tilläggsinformation och instruktioner angående användningen av Cisco Webex till alla som anmält sig till infon. Innan själva infon får alla som anmält sig också en länk via vilken det går att ansluta sig till Webex-mötet. Det går bra att ställa frågor på förhand i samband med anmälningen. Under själva infomötet går det också att ställa frågor antingen via chat funktionen eller via mikrofonen så att alla deltagare hör. Till Webex loggar man in med bara förnamn eller initialer som användarnamn, vilket gör att de andra deltagarna inte får information om vem som deltar i mötet.

Anmälningen sker via blanketten nedan innan den 27.2.2024. Ifall du får förhinder ber vi dig att meddela detta till  adoptio@interpedia.fi.

Anmälningsblankett till informationstillfället

Interpedias adoptionsinfo

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Antal deltagare
Status (den andra parten behöver inte anmäla sig separat)
Just nu*
DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.