Tule mukaan #Adoptionilo-kampanjaan

Adoptio on osa tuhansien suomalaisten perheiden elämäntarinaa. Julkisuudessa esiin nousevat usein kuitenkin vain pitkät odotusajat ja ja muut hankalat asiat. #Adoptionilo-kampanjalla muistutetaan, että adoptioperheet ja adoptoidut elävät suureksi osaksi ihan tavallista arkea.

#Adoptionilo-kampanjaviikko alkaa maanantaina 13.3.2017 eli adoptoitujen päivänä. Viikon aikana jaamme sosiaalisessa mediassa tarinoita adoptioarjesta.

Adoptoidut, adoptiovanhemmat, adoptioisovanhemmat tai adoptioperheiden muut läheiset ovat myös tervetulleita mukaan jakamaan adoption iloa sosiaalisessa mediassa. Kampanjaan voi osallistua Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä hashtagilla #adoptionilo jakamalla kuvan arjestaan, ilon aiheista tai vaikka tavallisesta hyvästä hetkestä. Kuvaan voi liittää myös pienen tarinan tai ajatuksen. Kampanjaan voi osallistua ilman tunnistettavia henkilökuvia, jos yksityisyyden suoja mietityttää. Tyyli on vapaa.

Kampanjan järjestävät yhteistyössä Adoptioperheet ry, Interpedia ry, Pelastakaa Lapset ry ja Yhteiset Lapsemme ry. Lisätietoa kampanjasta Adoptioperheet ry:n nettisivuilta.

Adoptionilo