Thaimaan DSDW:ltä kiintiöhakemuspaikkoja vuodelle 2015

IMG_1526Interpedian Thaimaan adoptioyhteistyökontakti DSDW on ilmoittanut tämän vuoden kiintiöhakemuspaikkamäärän. Vuoden 2015 kiintiömme on seitsemän hakemusta.

Viime aikoina Thaimaasta Suomeen saapuneet lapset ovat olleet iältään noin kaksivuotiaasta kahdeksanvuotiaaseen. DSDW:n arvion mukaan kiintiöhakijoiden odotusajat tulevat olemaan noin kolme vuotta, mutta pidempäänkin odotukseen on syytä varautua. Käytännön kokemuksemme mukaan viime vuosina odotus on kestänyt kolmesta lähes viiteen vuoteen riippuen adoptioon vapautuvista lapsista ja hakijoiden lapsitoiveista.

Voimme lämpimästi suositella kontaktia hakijoillemme. Thaimaa on hakumatkojen suhteen helppo matkustusmaa ja keskimäärin hakumatkat kestävät noin kolme viikkoa.

Kiintiöhakemus tarkoittaa alle 4-vuotiasta lasta koskevia hakemuksia/vuosi. Voimme edelleen lähettää DSDW:lle myös ohi kiintiön hakemuksia, joissa toivotaan yli 4-vuotiasta tai erityistarpeista lasta.

Thaimaasta kiinnostuneet adoptionhakijat voivat olla yhteydessä adoptiovastaava Eija Kiiskiseen (eija.kiiskinen(at)interpedia.fi).

Lisätietoja Thaimaan adoptioista