Sponsorkort och donationer

Sponsorerna för de elever som deltar i Läs och ge läskunnighet -kampanjen kan donera valfri summa till förmån för kampanjen. Donationer kan även göras direkt till Interpedias kontonummer FI3224523800000369. Vid betalningen används det referensnummer som skolans lärare ger ut.

Sponsorkortet nedan fylls i när skolan/klassen börjar läskampanjen. När eleven har läst de böcker som hon/han och läraren kommit överrens om betalar sponsoren in en summa för att stöda barnens skolgång i västra Nepal.

Sponsorkortet

Bästa sponsor. Tack för att du vill vara med i den här kampanjen som stöder barns skolgång i västra Nepal och uppmuntrar finländska barn och unga att läsa. Med hjälp av de donationer som kampanjen får in kan många barn i västra Nepal få möjlighet att gå i skolan. Levnadsförhållandena i västra Nepal är mycket fattiga och väldigt krävande. På grund av fattigdomen kan många barn inte gå i skolan och ofta är också skolvägen så lång och svår att barnen inte kan ta sig till skolan. Mera information om kampanjen hittar du på: www.interpedia.fi/sv/läsochgeläskunnighet. Bland de elever som deltar i kampanjen lottas fem stycken presentkort till Adlibris ut. Man kan delta i kampanjen även utan att ha en sponsor genom att fylla i blanketten nedan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.