Info för adoptivfamiljers närstående (på distans)

Välkommen på ett informationsmöte som är riktat speciellt till blivande far- eller morföräldrar som väntar på ett barnbarn genom adoption, men också till familjens andra närstående. Också adoptionssökande är välkomna att delta. Infot ordnas på distans torsdagen den 11 februari 2021 kl. 16-17:30.

Under infot kommer vi att diskutera bl.a. vad det betyder när ett barn kommer till familjen via internationell adoption, hur en adoptionsprocess går till och vad som kan vara bra att tänka på när barnet och familjen kommit hem från adoptionsresan. Ni får också väldigt gärna ställa frågor på förhand via anmälningsblanketten nedan.

Vi skickar tilläggsinformation och instruktioner angående användningen av Cisco Webex till alla som anmält sig till infon. Innan själva infon får alla som anmält sig också en länk via vilken det går att ansluta sig till Webex-mötet. Det går bra att ställa frågor på förhand i samband med anmälningen. Under själva infomötet går det också att ställa frågor antingen via chat funktionen eller via mikrofonen så att alla deltagare hör. Till Webex loggar man in med bara förnamn eller initialer som användarnamn, vilket gör att de andra deltagarna inte får information om vem som deltar i mötet.

Infot förverkligas med hjälp av finansiering från stiftelsen Brita Maria Renlunds Minne sr.

Anmälningen sker via blanketten nedan innan den 4.2.2021. Ifall du får förhinder ber vi dig att meddela detta till adoptio(at)interpedia.fi.

Anmälningsform 1

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.