Första tiden som familj (på distans)

Hur kan man stärka anknytningen när barnet kommit hem? Fungerar vardagen så bra som möjligt i vår familj? Välkommen med på ett informationsmöte/diskussionstillfälle som är riktat till föräldrar som redan har kommit hem med sitt barn. Mötet ordnas på distans torsdagen den 18 februari kl. 16-17:30.

Under infomötet kommer vi att diskutera hur en trygg anknytning kan stärkas, ge information och praktiska tips om Theraplay och diskutera vilka saker som kan upplevas som utmanande i den nya vardagen med ett barn. Vi önskar att ni innan infot ställer frågor/skriver ner funderingar via anmälningsblanketten nedan så att vi kan förverkliga ett så bra och matnyttigt infomöte som möjligt.

Vi skickar tilläggsinformation och instruktioner angående användningen av Cisco Webex till alla som anmält sig till infon. Innan själva infon får alla som anmält sig också en länk via vilken det går att ansluta sig till Webex-mötet. Det går bra att ställa frågor på förhand i samband med anmälningen. Under själva infomötet går det också att ställa frågor antingen via chat funktionen eller via mikrofonen så att alla deltagare hör. Till Webex loggar man in med bara förnamn eller initialer som användarnamn, vilket gör att de andra deltagarna inte får information om vem som deltar i mötet.

Infot förverkligas med hjälp av finansiering från stiftelsen Brita Maria Renlunds Minne sr.

Anmälningen sker via blanketten nedan innan den 11.2.2021. Ifall du får förhinder ber vi dig att meddela detta till adoptio(at)interpedia.fi.

Anmälningsform 1

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.