Kiina kutsuu adoptioperheitä ryhmäjuurimatkalle

Nyt tarjolla mahdollisuus osallistua Kiinan valtion osittain kustantamalle ryhmäjuurimatkalle kesällä 2016!

Kiinan Suomen suurlähetystö on ilmoittanut Kiinasta adoptoiduille lapsille ja heidän vanhemmilleen järjestettävästä ryhmäjuurimatkasta – Summer Camp 2016 -leiristä. Ohjelman sisällöstä vastaa ja sen tarjoaa Overseas Chinese Affairs Office. Tapahtuma järjestetään Kiinassa 6.-11.7.2016. Se on tarkoitettu yli 10 -vuotiaille Kiinasta adoptoiduille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kiina tarjoaa mahdollisuutta 15 suomalaisperheelle. Mikäli ilmoittautuneita perheitä on enemmän kuin 15, suurlähetystö arpoo osallistujat.

Tässä vaiheessa ohjelman sisällöstä ei ole saatavilla lisätietoja. Palvelunantajat tiedottavat nettisivuillaan mahdollisista tarkennuksista ohjelmaan mikäli näitä tietoja saadaan.

AIKA:  Virallinen ohjelma 6.-11.7.2016

KUSTANNUKSET: Overseas Chinese Affairs Office tarjoaa ohjelmaa  ja hotellimajoituksen (yksi huone / perhe) virallisen ohjelman ajalle. Kaikki matkakulut (kansainväliset lennot sekä matkat Kiinassa) tulee perheen kustannettaviksi.

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ: 15 Kiina -adoptioperhettä Suomesta (perhe = yksi lapsi ja kaksi vanhempaa) Mikäli perheestä osallistuu matkalle useampi kuin yksi lapsi, veloitetaan matkasta mahdollisesti jokin lisämaksu.

VAATIMUKSET: Vain yli 10 -vuotiaille Kiinasta adoptoiduille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhe ei ole aiemmin osallistunut ryhmäjuurimatkatapahtumaan Kiinassa.

OHJELMA: Muu muassa kulttuuriseminaareja sekä vierailuja nähtävyyksissä ja paikallisissa kouluissa.
Virallisen ohjelman jälkeen on mahdollista osallistua kiinalaisen matkatoimiston järjestämälle perheiden itse kustantamalle kiertomatkalle.

ILMOITTAUTUMISAIKA: 21.3.-10.4.2016
Ilmoittautumiset Pelastakaa Lapset ry:n verkkosivuilta

Palvelunantajan yhteyshenkilöt:

Malla Jauhiainen
sosiaalityöntekijä
Interpedia
p. 050 321 6619

Riikka Westman
sosiaalityöntekijä, adoptiovastaava
Pelastaa Lapset ry

050 448 8178