Auta haavoittuvia lapsia koronapandemiassa

auta haavoittuvia lapsia koronapandemiassa

Lahjoittamalla autat heikoimpia selviämään koronapandemiasta

Auta meitä auttamaan kehitysmaiden lapsia koronapandemiassa. Koronapandemia jatkuu kenties vielä pitkään. Vammaiset lapset, tytöt, yksinhuoltajien lapset ja slummissa asuvat lapset ovat muita lapsia suuremmassa riskissä joutua kohtaamaan väkivaltaa ja jäämään sivuun avusta ja tiedosta katastrofitilanteessa. Kaikissa seitsemässä yhteistyömaassamme teemme työtä haavoittuvimpien lasten parissa.

Antamalla korona-ajan lahjoituksen haavoittuville lapsille autat meitä takaamaan lasten turvallisuuden ja oppimisen myös tässä erityistilanteessa.

Erikoisjärjestelyillä lasten hyvinvointi taataan myös erikoistilanteessa

Kaikissa kummikohteissamme on käytössä normaalista poikkeavia erityisjärjestelyjä, joilla turvataan kummiohjelmaan kuuluvien lasten elämän jatkuminen mahdollisimman turvallisena. Jos koulunkäynti ei vielä ole mahdollista, lapsille järjestetään muita tapoja oppia kotona tai muussa turvallisessa paikassa.

Koronatilanne ja ohjeistukset eri maissa voivat vaihtua nopeastikin. Kokeneet kumppanimme maailmalla reagoivat näihin vaihteluihin nopeasti ja voimme luottaa siihen, että kummiohjelmaan kuuluvat lapset saavat tuellamme aina parhaan mahdollisen avun.

Auta haavoittuvia lapsia koronapandemiassa – neljä tapaa auttaa:

  1. Tee kertalahjoitus. Voit halutessasi valita maan, johon tukesi lähetetään.
  2. Lahjoita hätäapupaketti Etelä-Afrikkaan tai Etiopiaan (linkit avautuvat uudelle välilehdelle)
  3. Ala kuukausilahjoittajaksi, alkaen 10€/kk
  4. Aloita merkkipäivänäsi varainkeruukampanja Interpedialle Facebookissa

Kiitos tuestasi!