Sponsorikortti ja lahjoituksen tekeminen

Lue ja lahjoita lukutaito -kampanjan sponsorit voivat lahjoittaa Interpedian verkkosivujen kautta valitsemalla vaihtoehdoksi Lue ja lahjoita lukutaito –kampanjan. Lisätietoihin kirjoitetaan oppilaan koulun nimi. Lahjoituksen voi tehdä myös suoraan Interpedian tilille FI3224523800000369. Maksun yhteydessä käytetään opettajalta saatua viitenumeroa.

Alla oleva sponsorikortti täytetään, kun kampanja alkaa koulussa. Kun oppilas on lukenut opettajan kanssa sovitut kirjat, sponsori maksaa summan tukeakseen lasten koulutusta Länsi-Nepalissa.

Sponsorikortti

Hyvä sponsori. Kiitos, että haluat tukea lasten koulunkäyntiä Länsi-Nepalissa sekä kannustaa suomalaista lasta tai nuorta lukemaan. Kampanjan tuella mahdollistetaan lasten kouluun pääsy köyhässä Länsi-Nepalissa, missä olosuhteet ovat vaativat. Köyhyys on monessa perheessä koulunkäynnin este. Lisäksi koulumatkat ovat pitkiä ja vaikeita. Lisää tietoa Interpedian kampanjasta löytyy osoitteesta interpedia.fi/luejalahjoitalukutaito. Kampanjaan osallistuneiden oppilaiden kesken arvotaan Adlibris-verkkokirjakaupan lahjakortteja . Kampanjaan ja arvontaan voi osallistua myös ilman sponsoria täyttämällä tämän lomakkeen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.