Lukukampanja – ohjeet opettajalle

Olethan jo ilmoittanut luokkasi tai koulusi mukaan Lue ja lahjoita lukutaito – lukukampanjaan? Jos et, tee se tällä sähköisellä lomakkeella.

Lukukampanjamateriaalit

Ilmoittautumisen jälkeen saat meiltä lisätietoa kampanjan toteuttamisesta. Alta löydät sähköisessä muodossa olevan materiaalin. Tilanteesta ja tarpeesta riippuen voitte saada Interpedialta myös muuta kampanjaan sopivaa materiaalia.

 

Muistathan kertoa oppilaille, että lukukampanjaan voi osallistua myös ilman sponsoria, eli kaikki lapset saavat lukudiplomin riippumatta siitä, onko heillä lukusponsoria vai ei.

Ohjeet kampanjan tuottojen keräämiseen

Helpoin tapa kerätä sponsoritulot lukusponsoreilta on ohjata sponsorit suoraan ohjeet sponsorille -sivulle, jolloin he täyttävät itse sähköisen sponsorikortin ja maksavat sponsorirahan suoraan Interpedialle.

Sponsorituotot voi kerätä myös käteisenä, jolloin kampanjan järjestäjä tilittää tuotot Interpedian tilille FI32 2452 3800 0003 69 (Nordea) tai FI76 5780 3820 0720 63 (OP).

Kysyttävää?

Autamme mielellämme kampanjan suunnittelussa ja toteutuksessa. Ole yhteydessä kummi@interpedia.fi tai 09 2727 0620 (ma-pe 10−15).

Lue lisää