Bangladesh

Kummilapsia Bangladesh

Kummien tuella huolenpitoa lastenkodissa

Bangladeshissa tuemme yhteistyökumppanimme ylläpitämää lastenkotia suurkaupungissa Dhakassa. Lastenkodin lapset ovat joko menettäneet vanhempansa tai tulevat niin köyhistä oloista, etteivät vanhemmat pysty pitämään heistä huolta.  Lastenkodissa on erityisen paljon vammaisia lapsia ja heille tarjotaan erityisopetusta.

Miksi tukeasi tarvitaan?

Monilla slummien ja syrjäseutujen vanhemmilla ei ole taloudellisia edellytyksiä tarjota lapsilleen hyvää lapsuutta, eivätkä lapset pääse kouluun ja muiden peruspalveluiden piiriin.

Erityisesti tyttöjen asema Bangladeshissa on heikko. Tytöt  nähdään perinteisesti taloudellisena taakkana, ja heidän pääsy kouluun nähdään tarpeettomana.

Perheet, joiden tilanne on kaikista heikoin, joutuvat joskus hylkäämään lapsensa. Etenkin tyttöjä ja vammaisia lapsia hylätään toivossa, että lapsi saa koulutuksen ja tuen, jota köyhä perhe ei itse pysty lapselleen tarjoamaan. Kumppanimme Families for Children-lastenkoti Dhakassa on taannut turvallisen lapsuuden jo lähes 1000 lapselle vuosikymmenten aikana.

Tule kuukausilahjoittajaksi!

Kuukausilahjoittajana tuet kumppanijärjestömme Families for Children-järjestön lastenkodin toimintaa Bangladeshissa ja olet mukana luomassa turvallisen kasvuympäristön perheettömille lapsille. Kiitos tuestasi jo etukäteen!

Lue lisää