Koulunkäyntikustannukset, Bangladesh

16,00

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lapsi vuodeksi kouluun Bangladeshissa

Lahjallasi katetaan yhden lapsen koulunkäyntikustannukset vuodeksi. Interpedian yhteistyöjärjestö PHREB tekee työtä erityisesti tyttöjen aseman parantamiseksi Bangladeshin rannikkoalueilla, missä tyttöjen asema on poikkeuksellisen huono. PHREB perustaa alueille niin sanottuja tulppaanikouluja, joissa 30 lasta voi saada tunnin ajan opetusta päivittäin. Kolmen vuoden opetuksen jälkeen heillä on hallussaan perustason luku- ja laskutaito ja heidän on mahdollista mennä viidennelle luokalle tavalliseen kouluun. Kouluissa lapset saavat myös elintärkeää hygienia- ja terveyskoulutusta sekä ohjausta muissakin elämäntaidoissa.

Tulppaanikoulut ovat yksinkertainen ja tehokas tapa mahdollistaa lasten oikeus koulutukseen. Koulut ovat erittäin kustannustehokkaita, sillä maaseudulla tulppaanikoulun perustamiseen tarvitaan ainoastaan opettaja, koulumateriaalit ja pressu, jonka päällä lapset voivat istua. Slummeissa asukkaat lainaavat omia kotejaan koulun käyttöön.

Tilattuanne tuotteen voitte tulostaa kiitoskortin alta tai vaihtoehtoisesti kirjoittaa tilauksen kommenttikenttään, mikäli haluatte kortin postitse.

Tulostettava/ladattava kortti, koulunkäyntikustannukset

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi tai kummiksi

Lue lisää Interpedian kehitysyhteistyöstä ja kummitoiminnasta Bangladeshissa

Lisätiedot

Kortin toimitus

Postissa, Sähköisesti