Tukea lapsityöläiselle, Nepal

30,00

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Terapiaa ja tukea lapsityöläiselle Nepalissa

Lahjasi auttaa kustantamaan hyväksikäytetyn lapsityöläisen terapiaa ja mahdollisia oikeudenkäyntikuluja tapauksesta riippuen. Monet lapsityöläisistä ovat kokeneet henkistä ja fyysistä väkivaltaa sekä hyväksikäyttöä. Interpedian nepalilainen kumppanijärjestö CWISH (Children and Women in Social Services and Human Rights) tekee työtä kotiapulaisina työskentelevien lapsityöläisten parissa. CWISH pyrkii palauttamaan heidät takaisin omien perheidensä pariin ja varmistamaan heille mahdollisuuden käydä koulua.

Nepal on maailman köyhimpiä maita, jossa lapsityövoiman käyttö on yleistä. Arviolta yli 20 000 lasta työskentelee pääkaupungissa Katmandussa heikoissa olosuhteissa, usein varakkaissa perheissä kotiapulaisina. Monet lapsista ovat tulleet töihin Katmandun laaksoon maaseudulta ja näin joutuneet pois perheidensä luota. Yleinen suhtautuminen lapsityöläisiin on muuttunut viime vuosina, mutta nyt esiin tulee paljon räikeitä tapauksia, jossa lapset ovat kokeneet raskasta ruumiillista työtä, henkistä ja fyysistä väkivaltaa sekä hyväksikäyttöä.

Tilattuanne tuotteen voitte tulostaa kiitoskortin alta tai vaihtoehtoisesti kirjoittaa tilauksen kommenttikenttään, mikäli haluatte kortin postitse.

Tulostettava/ladattava kiitoskortti

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi tai kummiksi!

Lue lisää Interpedian kehitysyhteistyöstä ja kummitoiminnasta Nepalissa