Adoptoitujen leirit

Interpedia on jo usean vuoden ajan järjestänyt kesäleirejä, jotka mahdollistavat kohtaamisen ja vertaistuen eri puolilla Suomea asuville kansainvälisesti adoptoiduille lapsille ja nuorille. Leirit ovat adoptoiduille mielekkäitä ja monet leiriläiset tulevat leirille vuosi toisensa jälkeen. Myös uudet leiriläiset otetaan aina ilolla mukaan! Kesäleirille ovat tervetulleita kaikki 8–17-vuotiaat, kansainvälisesti adoptoidut lapset ja nuoret.

Kesäleiri 2017

Kesällä 2017 järjestämme kesäleirin yhteistyössä Lasten Kesä ry:n kanssa. Leiri on tarkoitettu 8–17-vuotiaille kansainvälisesti adoptoiduille lapsille ja nuorille. Leirin ajankohta on 30.6.–4.7.2017.

Kesäleirin hinta on 280 euroa. Interpedian jäsenet saavat leirin hinnasta 20 % alennuksen. Ilmoittautumisen yhteydessä perimme 50 euron varausmaksun, jota ei palauteta.

Ilmoittautuminen

Leirille voi ilmoittautua tästä linkistä pankkitunnuksilla:

Ilmoittaudu Interpedian kesäleirille 2017.

Lasten Kesä ry:n ilmoittautumiskaavakkeeseen ei tarvitse täyttää kohtaa, jossa kysytään perheen nettotuloja, vaan siihen voi merkitä numeron 0. Myöskään ei tarvitse rastittaa kohtaa, jossa kysytään perusteluja lapsen leirihakemukselle. Muuten toivomme, että kerrotte mahdollisimman paljon lapsesta tai nuoresta, jotta leiri olisi positiivinen ja onnistunut kokemus leiriläiselle.

Jos teillä ei ole kyseisten pankkien tunnuksia käytettävissä, voitte olla yhteydessä Lasten Kesä ry:n toimistoon ja hoitaa ilmoittautumisen heidän kanssaan: toimisto@lastenkesa.fi / 050 400 1992.

Voitte olla Interpedian järjestökoordinaattori Annariina Seppään yhteydessä, mikäli teillä on kysyttävää leiristä tai laskutuksesta: annariina.seppa@interpedia.fi / 050 919 5387.

TERVETULOA MUKAAN!

 

Liity Interpedian jäseneksi

Blogikirjoitus vuoden 2016 kesäleirin tunnelmista