Interpedian työ pandemian aikana

Työmme täällä Interpediassa jatkuu edelleen mahdollisimman normaalisti. Henkilökuntamme työskentelee pääosin etänä, mutta pidämme toimistolla yllä päivystystä jokaisena arkipäivänä.

Adoptiopalvelussa jatkamme adoptiohakemusten ja seurantaraporttien käsittelyä normaalisti. Koronatilanteen vuoksi perumme kaikki kevätkauden infot eli myös touko- ja kesäkuun tilaisuudet. Suunnittelemme parhaillaan joidenkin infojen järjestämistä etäyhteyksien avulla. Tiedotamme tästä lisää mahdollisimman pian. Tietoa ja tukea saatte tällä hetkellä sopimalla etätapaamisia adoptiovastaaviemme kanssa.

Kehitysyhteistyössä jätimme maaliskuun lopussa Suomen ulkoministeriöön kolme uutta hankehakemusta, kaksi Nepalissa ja yksi Etiopiassa toteutettavaan työhön.

Poikkeustilanne vaikuttaa myös sekä adoptiopalvelun että kehitysyhteistyön kumppaneiden toimintaan. Adoptiohakumatkoja ja kehitysyhteistyön hanketoimintoja joudutaan lykkäämään. Kummiyhteistyökumppanimme sopeuttavat tukeaan nyt, kun monessa maassa koulut on suljettu. He jakavat tietoa koronaviruksesta ja sen torjunnasta, tukevat perheitä ja yrittävät mahdollisuuksien mukaan kehittää etäopetusta.

Seuraamme koko ajan tilannetta kaikissa kumppanimaissamme ja olemme tiiviisti yhteydessä yhteyshenkilöidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Sosiaalisen median kanavillamme voitte seurata yhteistyökumppaneidemme viestejä maailmalta. Olemme samassa veneessä ja yhteisen ongelman edessä.

Toivotamme kaikille hyvää pääsiäistä!

Interpedia Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa