Interpedialle yhdeksän adoptiohakemuspaikkaa Thaimaahan

Saimme hieman odotettua aikaisemmin tiedon kiintiöhakemuspaikoistamme Thaimaahan. Thaimaan adoptioyhteistyökumppanimme DCY:n viestin mukaan Interpedialla on vuonna 2018 yhdeksän kiintiöhakemuspaikkaa eli saman verran kuin viime vuonna.

Otamme mielellämme vastaan uusia hakemuksia Thaimaahan. DCY on Interpedian pitkäaikainen adoptiokontakti, jonka kanssa yhteistyö sujuu hyvin. Thaimaan hakemuskiintiö koskee 0–4-vuotiaita lapsia. Kohdemaa sopii pariskunnille, lapsiperheille ja rajoitetusti myös yksinhakijoille.

Kiintiöhakemusten lisäksi kontaktille voi lähettää hakemuksia kiintiön ulkopuolella koskien vaativammin erityistarpeisia tai vanhempia lapsia.

Vuoden 2017 aikana Suomeen saapui yksi lapsi DCY:n kautta ja tänä vuonna on toistaiseksi saapunut jo yksi lapsi. Vuonna 2016 Thaimaasta saapui yhdeksän lasta. Viime vuosina saapuneet lapset ovat olleet iältään 1–3-vuotiaita. Viime vuonna lapsiesityksiä tuli vain vähän, koska kontaktilla olevat hakemukset on lähetetty vuosien 2016 ja 2017 aikana.  Odotusaika-arvio on tällä hetkellä keskimäärin kaksi vuotta.

Lisätietoja Thaimaan adoptioista: Eija Kiiskinen, eija.kiiskinen(at)interpedia.fi, puh. 050-469 9911.

Lue lisää Thaimaan adoptioista

Adoptiotilastoja