Interpedialle kymmenen adoptiohakemuspaikkaa Thaimaahan

Saimme juuri tiedon adoptiohakemuspaikoistamme Thaimaahan. Interpedialla on vuodelle 2019 kymmenen kiintiöhakemuspaikkaa, mikä on enemmän kuin viime vuonna. Thaimaan adoptioissa vuosi on alkanut muutenkin vilkkaasti: olemme saaneet maasta toistaiseksi jo kolme lapsiesitystä.

Kiintiössä on nyt hyvin tilaa, joten otamme mielellämme vastaan uusia hakijoita Thaimaahan. Kontaktimme Department of Children and Youth eli DCY on Interpedian pitkäaikainen adoptioyhteistyökumppani, jonka kanssa yhteistyö sujuu hyvin. Thaimaan hakemuskiintiö koskee 0–4-vuotiaita lapsia. Kohdemaa sopii pariskunnille, lapsiperheille ja rajoitetusti myös yksinhakijoille.

Kiintiöhakemusten lisäksi kontaktille voi lähettää hakemuksia kiintiön ulkopuolella koskien vaativammin erityistarpeisia tai yli neljävuotiaita lapsia.

DCY:n virallinen odotusaika-arvio on tällä hetkellä noin kaksi vuotta. Viime aikoina odotusajat ovat vaihdelleet puolentoista vuoden ja kahden ja puolen vuoden välillä. Saapuneet lapset ovat olleet iältään 1,5–5-vuotiaita.

Lisätietoja Thaimaan adoptioista: Eija Kiiskinen, eija.kiiskinen(at)interpedia.fi, puh. 050-469 9911.

Lue lisää Thaimaan adoptioista

Adoptiotilastoja

Lapsiesitykset

Tervetuloa infotilaisuuksiimme