Pohjoismainen adoptiokonferenssi

NAC konferenssi Helsingissä  – ”Current Phenomena in Adoptions”

Suomi isännöi tänä vuonna Pohjoismaisen Adoptioneuvoston (NAC:n) kokousta, minkä yhteydessä järjestetään kaikille avoin Open Day –konferenssi perjantaina 29.9.2017 Helsingissä Klaus K –hotellin Rake –salissa. NAC järjestää joka toinen vuosi konferenssipäivän suunnattuna adoptio- ja lastensuojelutyön ammattilaisille, adoptoiduille ja adoptiovanhemmille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Suomessa konferenssia ovat olleet järjestämässä NAC:n suomalaiset jäsenjärjestöt Adoptioperheet ry, Interpedia, Helsingin kaupunki sekä Pelastakaa Lapset ry.

Tämän vuoden konferenssin teemana ovat  ”Current Phenomena in Intercountry Adoptions” ja puhujina on tämän alan asiantuntijoita sekä Suomesta että muista maista. Konferenssikieli on englanti. Tule päivittämään ja syventämään tietojasi adoptioista, keskustelemaan ja verkostoitumaan sekä tapaamaan adoptiotoimijoita Pohjoismaista!

Konferenssin alustava ohjelma, kutsukirje ja konferenssipaketit.

Lisätietoja NAC:sta http://www.nordicadoption.org/

Ilmoittautuminen konferenssiin on nyt avattu. Ilmoittautuminen on käynnissä 21.8.2017 asti.  Ilmoittautumisia koskeviin kysymyksiin vastaa:
minna.ala-orvola(at)interpedia.fi sekä adoptio(at)interpedia.fi

Osallistumismaksu päivän konferenssiin on 110 €/ hlö ruokailuineen ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa!

NAC Conference 2017 Registration Form

This is the registration form for NAC conference in Helsinki. Please note that your registration form is the invoice and transfer your payment in EUR together with your registration within 21 August 2017. Your registration is confirmed when the payment shows on the account.
  • Name of the person
    This question is only for NAC board members.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

nac