Pikkusisarusta hakemassa –info

Tervetuloa koko perheen yhteiseen infoon adoptiohakumatkasta Interpedian toimistolle maanantaina 2.3.2020 klo 15.00-17.00. Info on suunniteltu Interpedian kautta hakemuksensa kohdemaahan lähettäneille perheille, joissa on jo lapsia. Lapsille on järjestetty osittain omaa ohjelmaa. Infoon voi hyvin osallistua myös ilman lapsia.

Infossa käydään läpi erityyppisiä hakumatkoja ja niihin liittyviä kokemuksia erityisesti perheessä jo olevan adoptoidun tai biologisen lapsen näkökulmasta. Mitä hakumatkalla tulee ottaa huomioon, jos perheessä on jo yksi tai useampia sisaruksia? Millaisia tuntemuksia ja reaktioita lapsessa voi herätä, jos uuden sisaruksen hakumatka suuntautuu samaan maahan, jossa itse on syntynyt?

Ilmoittaudu infoon alla olevalla lomakkeella viimeistään 27.2.2020. Ilmoitathan esteen sattuessa adoptiosihteeri Wilma Pomellille, adoptio(at)interpedia.fi tai p. 050 336 6661.

Hakumatkainfo lapsiperheille

Lomakkeen tiedot tallennetaan tilaisuuteen liittyvää viestintää varten (mahd. peruutus tms) sekä tilastointitarkoituksiin, jolloin henkilötiedot anonymisoidaan viimeistään kuluvan vuoden lopussa.
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.