Etelä-Afrikka-ilta

Interpedian kehitysyhteistyökumppani SA Cares for Lifen toiminnanjohtaja Sanet Fagan vierailee elokuussa Suomessa. Etelä-Afrikka-illassa Sanet Fagan kertoo SA Caresin työstä Etelä-Afrikassa. SA Cares ja Interpedian kummit ovat pitkään tukeneet vähävaraisia lapsiperheitä Pretoriassa, ensin Mabopanen lähiössä ja myöhemmin Plastic Cityn slummialueella.

Plastic Cityn slummissa Pretoriassa lähes 7 000 ihmistä asuu vaikeissa oloissa pienellä alueella, pahvista, muovista ja aaltopellistä kyhätyissä hökkeleissä. Plastic Cityn perheet ovat laittomasti maassa oleskelevia siirtolaisia naapurimaista ja köyhiä eteläafrikkalaisia, joilla ei ole muutakaan paikkaa mihin mennä. SA Cares tukee alueen lapsiperheitä toimittamalla heille perustarvikkeita ja ylläpitämällä päiväkotia alueella.

Kuulemme tilaisuudessa myös muita ajankohtaisia kuulumisia Etelä-Afrikasta.

Lue lisää SA Caresin ja Interpedian työstä Etelä-Afrikassa

Tilaisuus järjestetään Interpedian toimistolla (Asemamiehenkatu 4 B, Helsinki) perjantaina 16.8.2019 klo 16-18. Tilaisuus on englanninkielinen. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Ilmoittautumiset 15.8. mennessä alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen tiedot tallennetaan tilaisuuteen liittyvää viestintää varten.

Ilmoittautuminen Etelä-Afrikka-iltaan

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.