Adoptionuorten vanhempien tapaamiset

Tule hakemaan keinoja ja voimia nuoren ja omien tunteiden kohtaamiseen. Yhteiset Lapsemme ry järjestää sarjan tilaisuuksia murrosikäisten adoptionuorten ja sijoitettujen nuorten vanhemmille. Mitä tehdä kun tuntuu, että nuoren tunteet täyttävät koko kodin? Entä kun itse taannumme murrosikäiseksi? Miten vahvistaa omia rajoja ja auttaa nuoren rajojen vahvistumista? Miten toimia tai kommunikoida toisin?

Räiskyykö – Tunne- ja vuorovaikutustaitoja toimistollamme kerran kuussa tiistaisin klo 17-19:30. Tule mukaan yhden tai useamman kerran oman tarpeesi mukaan!

Aikataulu ja alustavat teemat:

25.4. Mokia ja onnistumisia-25-4-2017
23.5. Pelkoa ja rohkeutta

Kaikilla kerroilla käsittelemme tunteisiin vaikuttamista, yhteistyön ja vuorovaikutuksen keinoja sekä kielen ja kehonkielen merkitystä. Otamme max 8 osallistujaa/kerta.

Viisi kertaa ennakkoon maksettuna 200 € / henkilö. Yksittäinen kerta 45 € / henkilö. Tarjoamme kahvin/teen.

Ohjaajat: Jaana Ovaska, yhteistyö- ja tunnevalmentaja, NLP Trainer ja Anja Wikstedt, adoptiokuraattori. Molemmilla on kokemus adoptiovanhemmuudesta ja adoptiovalmennuskurssien ohjaamisesta.

Osoite: Yhteiset Lapsemme ry, Pohjoinen Hesperiankatu 15 A 11, 6. kerros, Helsinki

Lisätietoja: Jaana Ovaska, jaana.ovaska(at)traintree.fi, 040 570 1346 ja Anja Wikstedt, anja.wikstedt(at)yhteisetlapsemme.fi, 050 378 2462