Adoptioinfo Pietarsaaressa/Adoptionsinfo i Jakobstad

Odotatko adoptioneuvonnan alkua tai oletko parhaillaan adoptioneuvonnassa? Pohditko sopivaa kohdemaata? Mietitkö, miten adoptioprosessi menee eri kohdemaissa? Millaisia edellytyksiä adoptiohakijoilta toivotaan eri kohdemaissa? Mitä kannattaa ottaa huomioon kohdemaata valitessa?

Tervetuloa tutustumaan Interpedian adoptiopalveluun ja kohdemaihin!

Infotilaisuudessa esittelemme järjestömme adoptiokohdemaat sekä käymme läpi ajankohtaiset kuulumiset jokaisen maan osalta.

Info järjestetään Pietarsaaressa  keskiviikkona 18.4.2018 klo 16-18 Malmin sosiaali- ja terveyskeskuksessa, Pohjalahdentie 1, 1. krs.

Tilaisuus on tarkoitettu adoptionhakijoille, jotka ovat adoptioneuvonnassa ja parhaillaan pohtivat palvelunantajan valintaa. Info sopii myös juuri adoptioluvan saaneille, jotka ovat valitsemassa kohdemaata. Myös kohdemaan vaihtoa harkitsevat hakijat ovat tervetulleita päivittämään tietonsa eri maista ja kohteista.

Ilmoittautumiset 11.4.2018 mennessä alla olevalla lomakkeella. Tiedustelut Interpedian adoptiosihteeri Wilma Pomell, adoptio(at)interpedia.fi, puh. (09) 2727 060.

 

Välkomna och höra om aktuella frågor om internationell adoption och om nyheter från Interpedias kontaktländer.

Adressen är Malmska social och hälsovårds central, Bottenviksvägen 1

Pyydämme ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella 11.04.2018 mennessä.

Ilmoittautumislomake adoptioinfoon

Ilmoittautumislomake Interpedian adoptioinfoihin
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.