Adoptioinfo Turussa

Infotilaisuus on TÄYNNÄ!

Odotatko adoptioneuvonnan alkua tai oletko parhaillaan adoptioneuvonnassa? Pohditko sopivaa kohdemaata? Mietitkö, miten adoptioprosessi menee eri kohdemaissa? Millaisia edellytyksiä adoptiohakijoilta toivotaan eri kohdemaissa? Mitä kannattaa ottaa huomioon kohdemaata valitessa?

Tervetuloa tutustumaan Interpedian adoptiopalveluun ja kohdemaihin!

Infotilaisuudessa esittelemme järjestömme adoptiokohdemaat sekä käymme läpi ajankohtaiset kuulumiset jokaisen maan osalta.

Info järjestetään Turussa Pelastakaa Lapset ry:n aluetoimistolla torstaina 20.2.2020 klo 15-17.
Osoite on: Käsityöläiskatu 4A, toinen kerros.

Tilaisuus on tarkoitettu adoptionhakijoille, jotka ovat adoptioneuvonnassa ja parhaillaan pohtivat palvelunantajan valintaa. Info sopii myös juuri adoptioluvan saaneille, jotka ovat valitsemassa kohdemaata. Myös kohdemaan vaihtoa harkitsevat hakijat ovat tervetulleita päivittämään tietonsa eri maista ja kohteista.

Interpedian työntekijöillä on myös mahdollisuus tavata adoptionhakijoita tai adoptioprosessia pohtivia henkilökohtaisesti etukäteen sovittavina aikoina torstaina 20.2. tai perjantaina 21.2.2020. Sovi tapaamisaika: adoptio(at)interpedia.fi.

Ilmoittautumiset 17.2.2020 mennessä alla olevalla lomakkeella. Tiedustelut Interpedian adoptiosihteeri Wilma Pomell, adoptio(at)interpedia.fi, puh. (09) 2727 060.

 

Ilmoittautumislomake adoptioinfoon (1)

Lomakkeen tiedot tallennetaan tilaisuuteen liittyvää viestintää varten (mahd. peruutus tms) sekä tilastointitarkoituksiin, jolloin henkilötiedot anonymisoidaan viimeistään kuluvan vuoden lopussa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.